Echte Bakker Michel Nales

Echte Bakker Michel Nales is een Bakkerij gelegen aan Beltrumsestraat 19 in Groenlo.

Meer informatie over Echte Bakker Michel Nales in Groenlo

Welkom op de website van Echte Bakker Michel Nales. Michel Nales is aangesloten bij het Echte Bakkersgilde en heeft twee winkels, één in Groenlo en één in Winterswijk. Hij is trots op zijn uitstekende prestaties bij keuringen en streeft ernaar om aan de top te blijven. Je kunt de ambachtelijke kwaliteit van zijn producten zelf proeven in de winkels. Michel Nales heeft de derde plaats behaald bij de winkelbeoordeling van het Echte Bakkersgilde en heeft de Bronzen Schieter Beste Winkel 2019 gewonnen. Hij biedt een ruim assortiment aan specialiteiten, gemaakt van de beste grondstoffen. Daarnaast kun je bij zijn winkels terecht voor de Echte Bakkers Bon, een lekker cadeau voor vrienden en familie. In de bakkerij worden ook hartige hapjes bereid.

Wil je weten wat Echte Bakker Michel Nales verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Echte Bakker Michel Nales of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Echte Bakker Michel Nales? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Echte Bakker Michel Nales het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Echte Bakker Michel Nales reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Echte Bakker Michel Nales

Bezoekers bekeken ook