Eetcafé Terras Speeltuin Haak en Hoek

Eetcafé Terras Speeltuin Haak en Hoek is een Café gelegen aan Holterhoekseweg 6 in Groenlo.

Meer informatie over Eetcafé Terras Speeltuin Haak en Hoek in Groenlo

Haak en Hoek is een horecabedrijf in de Achterhoek, dat al sinds augustus 1930 bestaat. Het bedrijf is gelegen tussen Natuurpark de Leemputten en het Zwillbrockervenn, dicht bij de Duitse grens. Ze hebben een ruim terras op het zuiden, waar gasten kunnen genieten van een wandeling of fietstocht. Voor kinderen is er een speeltuin aanwezig. Het bedrijf verbouwt ook zijn eigen groenten, die zowel op de menukaart worden aangeboden als aan huis worden verkocht. Daarnaast bieden ze verschillende activiteiten aan, inclusief volledig verzorgde familie- of personeelsfeesten. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden de website bekijken of contact opnemen met Haak en Hoek.

Wil je weten wat Eetcafé Terras Speeltuin Haak en Hoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé Terras Speeltuin Haak en Hoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé Terras Speeltuin Haak en Hoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé Terras Speeltuin Haak en Hoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Eetcafé Terras Speeltuin Haak en Hoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé Terras Speeltuin Haak en Hoek

Bezoekers bekeken ook