Erve Kots

Erve Kots is een Museum gelegen aan Eimersweg 4 in Lievelde.

Meer informatie over Erve Kots in Lievelde

Erve Kots is een plek waar gastvrijheid en authenticiteit samenkomen. Hier vind je Herberg Erve Kots, Openluchtmuseum Erve Kots, het Logement, Restaurant Hoofdkwartier van de Prins en de Brouwhoes Bier Experience. Begin je dag met een kop koffie en een pillewegge in Herberg Erve Kots, waar je ook kunt genieten van pannenkoeken en grillgerechten. Daarna kun je het Openluchtmuseum bezoeken om meer te leren over het boerenleven in de Achterhoek. Of ontdek de wereld van bierbrouwen in de Brouwhoes Bier Experience. Sluit de dag af met een diner in Restaurant Hoofdkwartier van de Prins, waar je kunt genieten van gerechten bereid met lokale producten in de Josper grill oven. Wil je langer blijven, dan kun je overnachten in het Logement. Kortom, Erve Kots biedt genoeg activiteiten voor een heerlijk dagje uit in de Achterhoek.

Wil je weten wat Erve Kots verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Erve Kots of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Erve Kots? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Erve Kots het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Erve Kots reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Erve Kots

Bezoekers bekeken ook