Erve Paske

Erve Paske is een Groepsaccommodatie gelegen aan Tankweg 12 in Lievelde.

Meer informatie over Erve Paske in Lievelde

Op Erve Paske, gelegen in Lievelde in de Achterhoek, kunt u terecht voor een luxe groepsaccommodatie. De accommodatie biedt plaats aan groepen tot 34 personen en is geschikt voor families, vrienden, verenigingen en bedrijven. Het terras biedt een prachtig uitzicht over de landerijen en er is voldoende tuinmeubilair aanwezig. Daarnaast zijn er ook twee appartementen en twee kamers beschikbaar voor Bed & Breakfast. De groepsaccommodatie bevindt zich op het boerenerf van de familie Paske, waar u een kijkje kunt nemen op de melkveehouderij. Erve Paske is rolstoelvriendelijk en volledig aangepast voor zorggroepen en mindervaliden, met brede deuropeningen en aangepaste sanitaire voorzieningen. Voor kinderen en sportievelingen is er een speelweide met diverse speeltoestellen. In de accommodatie zijn 17 slaapkamers en een centrale ruimte met woonkamer en een goed uitgeruste keuken. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, met een energiezuinige warmtepomp en bewegingssensoren voor de verlichting. U kunt snel en eenvoudig uw verblijf zoeken en boeken via de website van Erve Paske.

Wil je weten wat Erve Paske verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Erve Paske of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Erve Paske? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Erve Paske het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Erve Paske reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Erve Paske

Bezoekers bekeken ook