Firma Tanck

Firma Tanck is een Aannemer gelegen aan Schoolstraat 10 in Vragender.

Meer informatie over Firma Tanck in Vragender

Bouwbedrijf Tanck is een bouw- en aannemersbedrijf gevestigd in het oosten van Nederland. Ze zijn gespecialiseerd in stallenbouw, woningbouw en gespecialiseerde werkzaamheden in beton of gebinten. Het bedrijf is klein maar breed inzetbaar en streeft ernaar om de klant altijd op één te zetten. Ze hebben een werkplaats met moderne machines voor prefab elementen, houten kozijnen en maatwerk. Daarnaast hebben ze een eigen opslag van standaard materialen en kunnen ze snel schakelen in de productie. Het bedrijf heeft veel materieel in eigen beheer en kan daardoor snel schakelen met machines en werktuigen. Ze bieden ondersteuning bij de realisatie van diverse projecten, zoals agrarisch, betonwerk, bouwen in eigen beheer, gebinten, utiliteitsbouw en woningbouw/verbouw. Bouwbedrijf Tanck heeft ook diverse projecten waar ze trots op zijn en ze nodigen geïnteresseerden uit om contact met hen op te nemen. De contactgegevens van het bedrijf zijn beschikbaar op hun website.

Wil je weten wat Firma Tanck verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Firma Tanck of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Firma Tanck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Firma Tanck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Firma Tanck reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Firma Tanck

Bezoekers bekeken ook