Floreel

Floreel is een Bloemist gelegen aan Beltrumsestraat 60 in Groenlo.

Meer informatie over Floreel in Groenlo

Floreel is een bloemenwinkel die is ontstaan uit passie voor bloemen en planten. Ze geloven dat bloemen en planten schoonheid en gevoel uitstralen en bijdragen aan een mooie en gezonde omgeving. Bij Floreel staat de beleving van bloemen en planten centraal en bieden ze bijzonder bloemwerk voor elke gelegenheid, evenals andere mooie producten zoals potten en vazen. Ze bieden ook maatwerk voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, rouwwerk en zakelijke creaties. Floreel is gevestigd in Groenlo en heeft een breed assortiment aan seizoensbloemen en planten. Ze zijn actief op sociale media en delen kortingen en tips, en zijn ook geïnteresseerd in de mening van hun klanten. Daarnaast hebben ze ook nieuwe kerstarrangementen, waaronder een arrangement op kurk, een bloementaart, een rondgebonden kerstboeket en een plukboeket voor kerst.

Wil je weten wat Floreel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Floreel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Floreel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Floreel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Floreel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Floreel

Bezoekers bekeken ook