FlowPros

FlowPros is een IT-consultancy gelegen aan Het Blik 54 in Groenlo.

Meer informatie over FlowPros in Groenlo

IT kan jou en je medewerkers helpen om in een flow te werken en Microsoft 365 biedt hiervoor veel mogelijkheden. Veel organisaties gebruiken echter slechts tien procent van de beschikbare tools en diensten. Hierdoor worden er onnodige kosten gemaakt en wordt de waarde van Microsoft 365 onderschat. Een gestructureerd change management proces kan helpen om hier verandering in te brengen. FlowPros biedt adoptie en change management diensten om meer uit Microsoft 365 te halen. Michel Gebbinck, oprichter van FlowPros, heeft jarenlange ervaring in de IT en heeft zich gericht op de voordelen van Microsoft 365. Hij wil IT mogelijkheden faciliteren om mensen en organisaties tot bloei te laten komen. Neem contact op voor meer informatie.

Wil je weten wat FlowPros verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FlowPros of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FlowPros? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FlowPros het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar FlowPros reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FlowPros

Bezoekers bekeken ook