Fysiotherapie Den Papendiek

Fysiotherapie Den Papendiek is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Buitenschans 24 in Groenlo.

Meer informatie over Fysiotherapie Den Papendiek in Groenlo

Den Papendiek Groenlo biedt fysiotherapie en oefentherapie aan om mensen te helpen hun doelen te bereiken. Of het nu gaat om pijnvrij leven, volledig herstellen na een ongeval of operatie, zorgeloos bewegen of weer klachtenvrij kunnen bewegen, de fysiotherapeuten en oefentherapeute staan klaar om te helpen. Met fysiotherapie worden beweegproblemen en pijnklachten aan spieren, banden en gewrichten behandeld. Er zijn verschillende specialisaties beschikbaar, zoals manuele therapie, kinderfysiotherapie en sportrevalidatie. Oefentherapie Cesar behandelt (chronische) pijnklachten en psychosomatische klachten door te werken aan lichaamshouding en beweeggewoonten. Er zijn ook specialisaties beschikbaar, zoals psychosomatische oefentherapie en slaapoefentherapie. Veel mensen in Nederland gaan naar de fysiotherapeut of oefentherapeut Cesar vanwege pijnklachten, chronische klachten of psychosomatische klachten die hun vitaliteit en bewegingsvrijheid beïnvloeden. Fysio Den Papendiek Groenlo heeft meerdere specialisaties en behandelt onder andere klachten met betrekking tot spieren, gewrichten en ademhaling. Het behandelplan is altijd maatwerk en wordt afgestemd op de behoeften van de individuele patiënt. Het team van Den Papendiek Groenlo bestaat uit 8 gepassioneerde zorgspecialisten die iedere patiënt met zorg.

Wil je weten wat Fysiotherapie Den Papendiek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Den Papendiek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Den Papendiek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Den Papendiek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Fysiotherapie Den Papendiek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Den Papendiek

Bezoekers bekeken ook