Fysiotherapie Manuele therapie en alternatieve geneeswijzen Lichtenvoorde

Fysiotherapie Manuele therapie en alternatieve geneeswijzen Lichtenvoorde is een Fysiotherapeut gelegen aan Dijkstraat 5 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Fysiotherapie Manuele therapie en alternatieve geneeswijzen Lichtenvoorde in Lichtenvoorde

Fysiotherapie Lichtenvoorde is een Keurmerk praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie waar naast traditionele geneeswijzen ook alternatieve geneeskunde, zoals acupunctuur en osteopathie, wordt aangeboden. De praktijk behandelt pijnklachten en belemmeringen gerelateerd aan houding en beweging en richt zich niet alleen op het verlichten van klachten, maar ook op het aanpakken van de oorzaak om terugkerende klachten te voorkomen. Alle fysiotherapeuten zijn ingeschreven in het B.I.G register en de praktijk is aangesloten bij het SKF (stichting keurmerk fysiotherapie) om de kwaliteit van zorg te waarborgen. De praktijk is gevestigd aan de Dijkstraat 5 in Lichtenvoorde.

Wil je weten wat Fysiotherapie Manuele therapie en alternatieve geneeswijzen Lichtenvoorde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Manuele therapie en alternatieve geneeswijzen Lichtenvoorde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Manuele therapie en alternatieve geneeswijzen Lichtenvoorde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Manuele therapie en alternatieve geneeswijzen Lichtenvoorde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Fysiotherapie Manuele therapie en alternatieve geneeswijzen Lichtenvoorde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Manuele therapie en alternatieve geneeswijzen Lichtenvoorde

Bezoekers bekeken ook