Fysiotherapie Oost Gelre - Lichtenvoorde

Fysiotherapie Oost Gelre - Lichtenvoorde is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Rapenburgsestraat 56 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Fysiotherapie Oost Gelre - Lichtenvoorde in Lichtenvoorde

Fysiotherapie Oost Gelre in Lichtenvoorde is een praktijk met passie voor het vak en een gezellige sfeer. Ze zijn gespecialiseerd in het behandelen van verschillende klachten, zoals bekken en buikpijn, knie-, hoofdpijn-, enkel- en voet-, rug-, schouder-, elleboog-, en nekklachten. Daarnaast bieden ze ook andere specialisaties aan, zoals bekkenfysiotherapie, bedrijfszorg, manuele therapie, sportfysiotherapie en bracing en gezondheidsbescherming. Ze werken samen met Bravo PMT Achterhoek, waar psychomotorische therapie wordt ingezet voor kinderen en jongeren met dagelijkse problemen. Het team van Fysiotherapie Oost Gelre bestaat uit specialisten die ervoor zorgen dat hun patiënten weer goed kunnen functioneren. De praktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Oost Gelre, waar ook andere bedrijven gevestigd zijn die zich richten op gezondheid. Hierdoor kunnen afspraken gemakkelijk gecombineerd worden en is de interne communicatie versterkt. Het team van Fysiotherapie Oost Gelre staat bekend om hun vriendelijkheid, aandacht voor de persoon en snelle service. Ze zijn goed bereikbaar en helpen hun patiënten zo snel mogelijk.

Wil je weten wat Fysiotherapie Oost Gelre - Lichtenvoorde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Oost Gelre - Lichtenvoorde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Oost Gelre - Lichtenvoorde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Oost Gelre - Lichtenvoorde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Fysiotherapie Oost Gelre - Lichtenvoorde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Oost Gelre – Lichtenvoorde

Bezoekers bekeken ook