Garage Kolkman

Garage Kolkman is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Zieuwentseweg 44 in Zieuwent.

Meer informatie over Garage Kolkman in Zieuwent

Op onze website kunt u onze occasions bekijken die grondig zijn nagekeken en APK gekeurd voordat ze worden aangeboden. Naast de verkoop van auto's bieden wij ook reparaties, onderhoud en auto inkoop aan. U bent van harte welkom om bij ons langs te komen en onze auto's te bekijken. We zullen ons best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en u kunt een proefrit maken in een auto waar u in geïnteresseerd bent. Daarnaast bieden wij ook de perfecte set banden voor elk seizoen aan en kunt u gratis gebruik maken van onze opslagruimte voor uw banden. Neem contact met ons op voor een afspraak. Het bedrijf is opgericht in 1973 en is in 1977 verhuisd naar de huidige locatie aan de Zieuwentseweg.

Wil je weten wat Garage Kolkman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Garage Kolkman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Garage Kolkman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Garage Kolkman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Garage Kolkman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Garage Kolkman

Bezoekers bekeken ook