Garagebedrijf Engelbarts B.V.

Garagebedrijf Engelbarts B.V. is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Dieselstraat 4 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Garagebedrijf Engelbarts B.V. in Lichtenvoorde

Garagebedrijf Engelbarts is een familiebedrijf dat al sinds 1978 bestaat en is uitgegroeid tot een modern garage- en verhuurbedrijf met een eigen schadeherstel afdeling. Ze bieden verschillende voertuigen te huur aan, zoals aanhangers, bestelbussen, personenauto's en bussen. De prijzen variëren per voertuig, maar beginnen bij €75 per dag. Daarnaast hebben ze een oktoberactie waarbij ze wielen kunnen wisselen voor €25 inclusief BTW, maar alleen als de wielen op de velg worden aangeleverd. Het bedrijf is tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar en is gevestigd aan de Dieselstraat 4 in Lichtenvoorde.

Wil je weten wat Garagebedrijf Engelbarts B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Garagebedrijf Engelbarts B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Garagebedrijf Engelbarts B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Garagebedrijf Engelbarts B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Garagebedrijf Engelbarts B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Garagebedrijf Engelbarts B.V.

Bezoekers bekeken ook