Garagebedrijf Goossens

Garagebedrijf Goossens is een Autoreparatie en -onderhoud gelegen aan Zilverlinde 8 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Garagebedrijf Goossens in Lichtenvoorde

Garagebedrijf Goossens is een jong en dynamisch bedrijf waar kwaliteit en service voorop staan. Ze streven ernaar om autorijden betaalbaar te houden en werken altijd in overleg met de klant. Ze zijn gespecialiseerd in het werken aan alle merken en typen auto's en bieden ook goede APK afhandeling. Het bedrijf is RDW erkend en heeft twee APK keurmeesters in dienst. Ze denken graag met de klant mee en bieden een eerlijk advies. Daarnaast is Garagebedrijf Goossens een erkend leerbedrijf waar studenten kunnen worden opgeleid. Ze bieden ook de dienst walnut blasting aan voor het schoonmaken van de inlaatkleppen van auto's. Het bedrijf is gevestigd in Lichtenvoorde en is geopend van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur. Klanten kunnen contact opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Wil je weten wat Garagebedrijf Goossens verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Garagebedrijf Goossens of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Garagebedrijf Goossens? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Garagebedrijf Goossens het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Garagebedrijf Goossens reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Garagebedrijf Goossens

Bezoekers bekeken ook