Gemeente Oost Gelre - verlening omgevingsvergunning - herinrichten van een terrein - Den Sliem, Groenlo

DeOost-Gelregids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Oost Gelre - verlening omgevingsvergunning - herinrichten van een terrein - Den Sliem, Groenlo.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Besluit tot het verlenen van een omgevingsvergunning Het college van burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend dat van 6 augustus 2021 tot en met 16 september 2021 ter inzage ligt:de verleende omgevingsvergunning voor het uitvoeren van een ‘werk, geen bouwwerk zijnde, of van werkzaamheden’ en ‘uitrit aanleggen of veranderen’ (activiteit aanleg en uitrit) ten behoeve van het herinrichten van een terrein aan Den Sliem te Groenlo door aanleg van een parkeerterrein en realisatie van een uitrit op de kadastrale percelen gemeente Groenlo, sectie A, nummers 4365, 4418, 4419 en 4546.InzageU kunt de verleende omgevingsvergunning (activiteit aanleg en uitrit) van 6 augustus 2021 tot en met 16 september 2021 inzien in het gemeentehuis te Lichtenvoorde, Varsseveldseweg 2. U kunt de stukken alleen op afspraak inzien. U maakt de afspraak via telefoonnummer (0544) 39 35 35. Bezwaarschrift  Belanghebbenden die het niet eens zijn met het besluit kunnen van 6 augustus 2021 tot en met 16 september 2021 een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Oost Gelre, postbus 17, 7130 AA Lichtenvoorde, o.v.v. “bezwaarschrift besluit omgevingsvergunning herinrichting terrein Groenlo”. U moet het bezwaarschrift ondertekenen en u moet het bezwaarschrift ten minste voorzien van: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het gericht is en de gronden van het bezwaar. Als u bezwaar maakt tegen het besluit dan blijft het besluit van kracht. Heeft dit voor u op korte termijn gevolgen en wilt u hier iets tegen doen, dan kunt u de rechtbank vragen een voorlopige voorziening te treffen. U kunt dit alleen doen als u ook een bezwaarschrift heeft ingediend. U kunt een voorlopige voorziening vragen door een brief te sturen aan: Rechtbank Gelderland, Team Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Hieraan zijn kosten verbonden.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2021.

Dit artikel verscheen op deOost-Gelregids.nl op 18-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Oost-Gelre, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deOost-Gelregids.nl
Redactie deOost-Gelregids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen oostgelre
  2. gmb-2021-263469

Gerelateerde berichten