Gemeente Oost Gelre - ontwerp omgevingsvergunning – activiteit Milieu - beperkte milieutoets voor het wijzigen van de inrichting - Boerijendijk 1-3, Groenlo

DeOost-Gelregids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Oost Gelre - ontwerp omgevingsvergunning – activiteit Milieu - beperkte milieutoets voor het wijzigen van de inrichting - Boerijendijk 1-3, Groenlo.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Groenlo•Boerijendijk 1-3, omgevingsvergunning beperkte milieutoets voor het wijzigen van de inrichtingDatum: 10 augustus 2021Zaaknummer: 5065939InzageHet ontwerpbesluit omgevingsvergunning kunt u van 19 augustus tot en met 30 september 2021 inzien in het gemeentehuis te Lichtenvoorde, Varsseveldseweg 2. U kunt de stukken alleen op afspraak inzien. De afspraak maakt u via telefoonnummer (0544) 39 35 35. Zienswijze  Gedurende de inzagetermijn bestaat de gelegenheid schriftelijk of mondeling en gemotiveerd zienswijzen over het ontwerpbesluit in te dienen.  Zienswijzen tegen de ontwerp omgevingsvergunning kunnen schriftelijk worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Oost Gelre, Postbus 17, 7130 AA Lichtenvoorde, o.v.v. het zaaknummer.In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van de zienswijze het betrekking heeft.Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Achterhoek, via telefoonnummer 06 – 10 57 80 53.

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2021.

Dit artikel verscheen op deOost-Gelregids.nl op 18-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Oost-Gelre, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deOost-Gelregids.nl
Redactie deOost-Gelregids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen oostgelre
  2. gmb-2021-281992

Gerelateerde berichten