Gemeente Oost Gelre - ontwerpbesluit omgevingsvergunning - gewijzigd uitvoeren van de verleende vergunning voor de uitbreiding van de ligboxenstal - Meekesweg 10, Vragender

DeOost-Gelregids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Oost Gelre - ontwerpbesluit omgevingsvergunning - gewijzigd uitvoeren van de verleende vergunning voor de uitbreiding van de ligboxenstal - Meekesweg 10, Vragender.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Ontwerpbesluit omgevingsvergunningHet college van burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend dat conform artikel 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht van 10 september 2021 tot en met 21 oktober 2021 ter inzage ligt:het ontwerpbesluit omgevingsvergunning Meekesweg 10 in Vragender voor het gewijzigd uitvoeren (toepassen emissiearm vloersysteem) van de verleende vergunning voor het uitbreiden van de ligboxenstal. De omgevingsvergunning is aangevraagd voor de activiteiten ‘bouwen’ en ‘handelingen met gevolgen voor beschermde natuurgebieden’. De omgevingsvergunning voorziet in het gewijzigd uitvoeren van de verleende vergunning voor de uitbreiding van de ligboxenstal. Er wordt een emissiearm huisvestingsysteem toegepast in de ligboxenstal.U kunt het ontwerpbesluit inzienU kunt de stukken alleen op afspraak inzien. U maakt de afspraak via telefoonnummer (0544) 39 35 35.U kunt schriftelijk of mondeling en gemotiveerd zienswijzen over het ontwerpbesluit indienenDit kan alleen gedurende de inzagetermijn. U kunt schriftelijke zienswijzen richten aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 17, 7130 AA Lichtenvoorde, o.v.v. “zienswijze ontwerp omgevingsvergunning Meekesweg 10 Vragender”. U kunt contact opnemen met de afdeling Omgeving voor het indienen van een mondelinge zienswijze, via telefoonnummer (0544) 39 35 35. In de zienswijze geeft u aan op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft. Wat moet er in uw zienswijze staan?–Uw naam en contactgegevens; –De datum waarop u uw zienswijze verstuurt;–Het ontwerp besluit waartegen u uw zienswijze indient;–De reden waarom u uw zienswijze indient.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2021.

Dit artikel verscheen op deOost-Gelregids.nl op 18-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Oost-Gelre, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deOost-Gelregids.nl
Redactie deOost-Gelregids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen oostgelre
  2. gmb-2021-309970

Gerelateerde berichten