Gemeente Oost Gelre - ontwerpbesluit omgevingsvergunning - realiseren van een mono-mestvergister - Veldweg 1, Mariënvelde

DeOost-Gelregids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Oost Gelre - ontwerpbesluit omgevingsvergunning - realiseren van een mono-mestvergister - Veldweg 1, Mariënvelde.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Ontwerpbesluit omgevingsvergunningHet college van burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend dat conform artikel 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht van 9 september 2021 tot en met 20 oktober 2021 ter inzage ligt:het ontwerpbesluit omgevingsvergunning Veldweg 1 Mariënvelde, het realiseren van een mono-mestvergister. De omgevingsvergunning is aangevraagd voor de activiteit ‘het gebruiken van gronden in strijd met het bestemmingsplan’ en ‘milieu’. De omgevingsvergunning voorziet in het realiseren van een mono-mestvergister in een reeds verleende mestsilo voor energieopwekking uit de eigen geproduceerde mest.U kunt het ontwerpbesluit inzienU kunt de stukken alleen op afspraak inzien. U maakt de afspraak via telefoonnummer (0544) 39 35 35.U kunt schriftelijk of mondeling en gemotiveerd zienswijzen over het ontwerpbesluit indienenDit kan alleen gedurende de inzagetermijn. U kunt schriftelijke zienswijzen richten aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 17, 7130 AA Lichtenvoorde, o.v.v. “zienswijze ontwerp omgevingsvergunning Veldweg 1 Mariënvelde”. U kunt contact opnemen met de afdeling Omgeving voor het indienen van een mondelinge zienswijze, via telefoonnummer (0544) 39 35 35. In de zienswijze geeft u aan op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft. Wat moet er in uw zienswijze staan?–Uw naam en contactgegevens; –De datum waarop u uw zienswijze verstuurt;–Het ontwerp besluit waartegen u uw zienswijze indient;–De reden waarom u uw zienswijze indient.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2021.

Dit artikel verscheen op deOost-Gelregids.nl op 18-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Oost-Gelre, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deOost-Gelregids.nl
Redactie deOost-Gelregids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen oostgelre
  2. gmb-2021-310059

Gerelateerde berichten