Gemeente Oost Gelre - Melding incidentele festiviteiten - Openlucht Theater Lichtenvoorde - Visserijdijk, Lievelde

DeOost-Gelregids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Oost Gelre - Melding incidentele festiviteiten - Openlucht Theater Lichtenvoorde - Visserijdijk, Lievelde.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Melding incidentele festiviteitenBij de gemeente Oost Gelre zijn de volgende kennisgevingen voor artikel 2.21 lid b van het Activiteitenbesluit milieubeheer en artikel 4.1.3 van de Algemene Plaatselijke Verordening ingediend (12-dagenregeling):Lievelde•Visserijdijk, Openlucht Theater LichtenvoordeDatum en tijdstip: 24 september 2021 van 20.00 tot 23.00 uurZaaknummer: 53668-2021Met de hiervoor genoemde kennisgevingen zijn de geluidsvoorschriften van het Activiteitenbesluit milieubeheer of een milieuvergunning niet van toepassing op de genoemde dagen en de genoemde tijdstippen, met dien verstande dat geluidoverlast zoveel mogelijk moet worden beperkt en er een maximaal geluidniveau van 70 dB(A) op de gevels van woningen van derden geldt. Deze publicatie heeft een informatief karakter.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2021.

Dit artikel verscheen op deOost-Gelregids.nl op 18-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Oost-Gelre, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deOost-Gelregids.nl
Redactie deOost-Gelregids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen oostgelre
  2. gmb-2021-328345

Gerelateerde berichten