Toestemming voor de offroad rit op zondag 15 oktober 2023 op het circuit en over openbare wegen en particuliere terreinen in de gemeente Oost Gelre in De Schans te Lievelde

DeOost-Gelregids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor de offroad rit op zondag 15 oktober 2023 op het circuit en over openbare wegen en particuliere terreinen in de gemeente Oost Gelre in De Schans te Lievelde.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Evenement op grond van de APV (Algemene Plaatselijke Verordening)De burgemeester heeft vergunning verleend voor de offroad rit op zondag 15 oktober 2023 op het circuit in De Schans te Lievelde en over openbare wegen en particuliere terreinen in de gemeente Oost Gelre;Datum besluit: 9 oktober 2023Zaaknummer: 33624-2023U kunt bezwaar makenBent u het niet eens met dit besluit? Dat kunt u hiertegen binnen 6 weken na de datum van het besluit bezwaar maken. Meer informatie over het indienen van een bezwaarschrift kunt u lezen op de website van de gemeente Oost Gelre: www.oostgelre.nl/producten/bezwaarschrift-indienen

 

Onderwerp: Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleidCultuur en recreatie | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deOost-Gelregids.nl op 18-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Oost-Gelre, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deOost-Gelregids.nl
Redactie deOost-Gelregids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen oostgelre
  2. gmb-2023-434750

Gerelateerde berichten