Voornemen om een wijzigingsplan voor te bereiden voor het plangebied van het huidige bestemmingsplan Bedrijventerreinen Oost Gelre

DeOost-Gelregids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Voornemen om een wijzigingsplan voor te bereiden voor het plangebied van het huidige bestemmingsplan Bedrijventerreinen Oost Gelre.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van burgemeester en wethouders van Oost Gelre maakt op grond van artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening, het volgende bekend: het gemeentebestuur van Oost Gelre heeft het voornemen om een wijzigingsplan voor te bereiden voor het plangebied van het huidige bestemmingsplan Bedrijventerreinen Oost Gelre. Bestemmingsplan Het wijzigingsplan betreft een wijziging van de Staat van Bedrijfsactiviteiten behorende bij het bestemmingsplan. Bij het geldend bestemmingsplan zit een lijst met alle denkbare bedrijfsactiviteiten. Het college is voornemens deze lijst te beperken tot een lijst met bedrijfsactiviteiten die daadwerkelijk passen op een bedrijventerrein. Daarbij is de intentie om de bestaande bedrijfsactiviteiten die al aanwezig zijn in het plangebied van het bestemmingsplan doorgang te laten vinden. Het betreft hier uitsluitend een kennisgeving van het voornemen om een bestemmingsplan voor te bereiden. In dit stadium van de procedure liggen geen stukken ter inzage en is er geen gelegenheid tot het naar voren brengen van zienswijzen. Als het ontwerpwijzigingsplan gereed is, wordt voor een periode van zes weken ter inzage gelegd. In die periode kunnen zienswijzen over het plan ingediend worden. Dan vindt ook nieuwe publicatie plaats.Geen advies door onafhankelijke instantie Aangaande dit voornemen zal geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid worden gesteld advies uit te brengen.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deOost-Gelregids.nl op 15-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Oost-Gelre, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deOost-Gelregids.nl
Redactie deOost-Gelregids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Oost-Gelre
  2. gmb-2023-533972

Gerelateerde berichten