Goossens hekwerk

Goossens hekwerk is een Winkel voor hekwerkbenodigdheden gelegen aan Acaciastraat 23 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Goossens hekwerk in Lichtenvoorde

Goossens hekwerken is een gespecialiseerd bedrijf in het vervaardigen van sierhekwerk, sierpoorten en dubbelstaafs poorten. Ze maken hekwerk op maat naar de wens van de klant en staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Het bedrijf is al meer dan 20 jaar actief en is gevestigd in Lichtenvoorde, Gelderland. Ze leveren en plaatsen hekwerken door heel Nederland en houden het hele productieproces in eigen hand, wat resulteert in de beste kwaliteit en lage kosten. Alles wordt met de hand gemaakt, waardoor het hekwerk zijn charme behoudt en eventuele veranderingen snel kunnen worden doorgevoerd. Doordat ze geen voorraad beheren en alles op maat maken, kunnen ze uniek werk leveren tegen verrassend lage prijzen. Klanten kunnen via de website zelf kiezen wat ze mooi of geschikt vinden voor hun tuin, een eigen ontwerp is ook mogelijk. Het bedrijf biedt vrijblijvend en gratis offertes aan, met een snelle reactietijd van binnen 48 uur. Ze bieden altijd 5 jaar garantie op hun hekwerken en poorten en kunnen indien gewenst ook inmeten en de montage verzorgen. Naast sierhekwerk bieden ze ook dubbelstaafs matten, looppoorten en inrijpoorten aan. Klanten kunnen contact opnemen via e-mail of telefoon en ze zijn te volgen op Facebook en Instagram.

Wil je weten wat Goossens hekwerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Goossens hekwerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Goossens hekwerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Goossens hekwerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Goossens hekwerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Goossens hekwerk

Bezoekers bekeken ook