Groenlicht Verhuur

Groenlicht Verhuur is een Verhuurbedrijf voor rijtuigen gelegen aan Buys Ballotstraat 3a in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Groenlicht Verhuur in Lichtenvoorde

Bij Groenlicht Verhuur kun je avontuur beleven door een daktent te huren voor je eigen auto, 4x4 of (bedrijfs)bus. De huurprijs begint al vanaf €25 per dag en ze hebben verschillende soorten daktenten van bekende merken zoals Sheepie, Koala Creek, Femkes, DTBD en Wild Land. Dankzij hun brede selectie hebben ze voor elke auto een passende oplossing, zolang het dak het gewicht kan dragen. Naast daktenten verhuren ze ook e-scooters, zoals de E-Chopper hl 6.0 en de E-Chopper GTS HL 3.0, voor een prijs vanaf €35 per persoon. De prijs is inclusief helm, verzekering, uitleg, route, volle accu en pechservice. Bij DZM-outdoor kun je ook daktenten huren, zoals de Bendy, Comfort en Ardour, voor prijzen vanaf €25 per dag. Deze daktenten zijn geschikt voor 2 volwassenen en 1 kind en hebben verschillende maten en gewichten. Bij Femkes en Koala Creek kun je ook verschillende daktenten huren voor verschillende prijzen en aantallen personen. Kortom, bij Groenlicht Verhuur en DZM-outdoor kun je terecht voor het huren van daktenten en e-scooters om het avontuur te beleven in de natuur.

Wil je weten wat Groenlicht Verhuur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Groenlicht Verhuur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Groenlicht Verhuur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Groenlicht Verhuur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Groenlicht Verhuur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Groenlicht Verhuur

Bezoekers bekeken ook