GroenRijk Groenlo

GroenRijk Groenlo is een Tuincentrum gelegen aan Maarsevonder 5 in Groenlo.

Meer informatie over GroenRijk Groenlo in Groenlo

Bij GroenRijk Groenlo is er een opheffingsuitverkoop gaande met 70% korting op het gehele assortiment. De winkel is zaterdag 29 juli voor het laatst open en retourneren is niet mogelijk. Er is geen korting op cadeaubonnen en/of gasflessen. GroenRijk Groenlo is een tuincentrum gelegen aan de N18 bij Groenlo en heeft een ruim assortiment voor huis, tuin & dier. De winkel is bereikbaar via de nieuwe N18 en na het nemen van afslag 11 (Groenlo/Laarberg-Vreden) en het afrijden van de Aproche komt men bij het tuincentrum aan. Het tuincentrum is permanent gesloten en biedt onder andere zwembaden, bloempotten, grond- en meststoffen, tuinmeubelen, tuingereedschap, dierbenodigdheden, barbecueaccessoires en kamerplanten met 70% korting aan.

Wil je weten wat GroenRijk Groenlo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GroenRijk Groenlo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GroenRijk Groenlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GroenRijk Groenlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar GroenRijk Groenlo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GroenRijk Groenlo

Bezoekers bekeken ook