Haarhuys by Linda

Haarhuys by Linda is een Kapper gelegen aan Molendijk 6-02 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Haarhuys by Linda in Lichtenvoorde

Haarhuys by Linda is een kapsalon in Lichtenvoorde, opgericht door Linda IJzereef. Linda heeft ruim 20 jaar ervaring in het kappersvak en werkt met de producten van Previa Natural Haircare, een luxe en natuurlijke haarverzorgingslijn uit Italië. Deze producten zijn vrij van siliconen, parabenen en sulfaten en veganistisch. Linda biedt persoonlijke aandacht en gericht advies aan haar klanten en is pas tevreden als zij dat zijn. Vanaf 20 januari 2021 opent Haarhuys by Linda haar deuren aan de Schatbergstraat 78. Linda zal daar knippen, kleuren en stylen met de producten van Previa. Voor een afspraak kan er gemaild worden naar info@haarhuysbylinda.nl of gebeld worden naar 0544-397259.

Wil je weten wat Haarhuys by Linda verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarhuys by Linda of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarhuys by Linda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarhuys by Linda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Haarhuys by Linda reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarhuys by Linda

Bezoekers bekeken ook