Hairlook Simone

Hairlook Simone is een Kapper gelegen aan Rentenierstraat 6 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Hairlook Simone in Lichtenvoorde

Hairlook Simone, een kapsalon gevestigd aan de Rentenierstraat 6, viert op dinsdag 3 januari 2023 haar 25-jarig jubileum. Simone Reukers begon 25 jaar geleden als enige kapster in een omgebouwde garage, maar inmiddels werken er vijf kapsters in de zaak. De kapsalon heeft zich gespecialiseerd in hairextensions en haarwerken. Simone vindt het een dankbare taak om mensen te helpen met haar- en hoofdhuidproblemen. Klanten kunnen bij Hairlook Simone terecht voor diverse behandelingen en er is de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten. Sinds 2016 is het ook mogelijk om online afspraken te maken. Ondanks de uitdagingen als ondernemer en de impact van de coronapandemie, kijkt Simone met vertrouwen naar de toekomst. Het hele team bedankt alle klanten voor hun steun en vertrouwen en trakteert in januari en februari op een leuk cadeau. Hairlook Simone maakt gebruik van de merken Matrix en Mediceuticals en verkoopt ook make-up van het merk Blezí. Het is mogelijk om de kapsalon te volgen op social media.

Wil je weten wat Hairlook Simone verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hairlook Simone of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hairlook Simone? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hairlook Simone het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Hairlook Simone reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hairlook Simone

Bezoekers bekeken ook