Hamalandhal

Hamalandhal is een Sportcomplex gelegen aan Van der Meer de Walcherenstraat 3 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Hamalandhal in Lichtenvoorde

De Hamalandhal in Lichtenvoorde is een bruisend sporthart in Oost Gelre. Het is een multifunctionele sportaccommodatie die geschikt is voor allerlei sporten en activiteiten, zoals volleybal, voetbal, handbal, badminton, gymnastiek en indoorsurvival. Daarnaast worden er ook evenementen, beurzen, vergaderingen en cursussen georganiseerd. De Hamalandhal is de thuisbasis van verschillende sportclubs, zoals LZV/Kuypers Hair&Wellness voor zaalvoetbal, HV Erix voor handbal, Longa 59 voor volleybal, Spirit '90 voor gymnastiek/turnen en LBC '72 voor badminton. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals het Nevobo Recreanten Toernooi en een wedstrijd tussen Longa'59 DS 1 en Dros Alterno DS2. Let op: de Hamalandhal is gesloten tijdens de Kermis in 2023 en de tarieven zijn per 1 februari 2023 verhoogd. Voor vaste zaalhuur zijn er nog uren beschikbaar. De contactgegevens van de Hamalandhal zijn info@hamalandhal.nl en +31 (0)544 76 90 11.

Wil je weten wat Hamalandhal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hamalandhal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hamalandhal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hamalandhal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Hamalandhal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hamalandhal

Bezoekers bekeken ook