Havezate Marveld

Havezate Marveld is een Hotel gelegen aan Elshofweg 6 in Groenlo.

Meer informatie over Havezate Marveld in Groenlo

Aparthotel Havezate Marveld is een modern hotel in de Achterhoek, genoemd naar het adellijke landhuis dat hier in de vijftiende eeuw stond. Het hotel telt 36 luxe appartementen, een romantische Torenkamer, een ontbijtzaal, een vergaderruimte en een luxe wellness. Gasten zijn erg tevreden over het verblijf in het hotel, de kamers zijn perfect, het personeel is vriendelijk en de wellness is heerlijk. Veel gasten geven aan dat ze zeker terug zullen komen. Het hotel heeft een fantastische ambiance en biedt een prachtige omgeving om te fietsen. De service, vriendelijkheid en luxe maken het verblijf onvergetelijk. Gasten zijn ook erg te spreken over het ontbijt en diner. Kortom, het hotel wordt als geweldig en schitterend ervaren en gasten komen graag terug.

Wil je weten wat Havezate Marveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Havezate Marveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Havezate Marveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Havezate Marveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Havezate Marveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Havezate Marveld

Bezoekers bekeken ook