HEMA Lichtenvoorde

HEMA Lichtenvoorde is een Warenhuis gelegen aan Korte Rapenburgsestraat 4 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over HEMA Lichtenvoorde in Lichtenvoorde

HEMA Lichtenvoorde is een winkel waar je terecht kunt voor kleding, gordijnen, speelgoed, babyartikelen en lingerie. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze in de winkel op te halen. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt je bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je kiest voor afhalen in de winkel, kun je je bestelling binnen 1-3 werkdagen ophalen. Je hebt dan 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Het is mogelijk om artikelen binnen 30 dagen terug te brengen of te ruilen, mits het artikel onbeschadigd is en in de originele verpakking zit. Sommige artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals gebak en op maat gemaakte artikelen. In de HEMA winkels kun je ook je oude apparaten gratis inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. In de buurt van HEMA Lichtenvoorde zijn ook andere HEMA winkels te vinden, zoals in Eibergen, Borculo en Dinxperlo.

Wil je weten wat HEMA Lichtenvoorde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Lichtenvoorde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Lichtenvoorde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Lichtenvoorde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar HEMA Lichtenvoorde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Lichtenvoorde

Bezoekers bekeken ook