Het Blok

Het Blok is een Restaurant gelegen aan Markt 2 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Het Blok in Lichtenvoorde

Bij Het Blok in Lichtenvoorde kun je genieten van een heerlijke lunch, koffie, ijs en zelfgemaakte taarten, maar ook cadeautjes kopen in de cadeauwinkel. Het menu bestaat uit smaakvolle en seizoensgebonden gerechten, gemaakt met lokale en eerlijke producten. Daarnaast is Het Blok ook een sociale onderneming, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt waardevol werk kunnen doen. De medewerkers volgen een leerwerk traject en worden begeleid door ervaren professionals. Het doel is om een positieve impact te hebben op de samenleving. Het Blok is trots op hun eigen Design Kringloop, waar handgemaakt servies en opgeknapte meubeltjes te vinden zijn. Het aanbod in de cadeauwinkel bestaat uit originele cadeautjes met een sociaal verhaal en oog voor duurzaamheid.

Wil je weten wat Het Blok verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Blok of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Blok? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Blok het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Het Blok reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Blok

Bezoekers bekeken ook