Het Gele Park

Het Gele Park is een Onderwijscentrum gelegen aan Varsseveldseweg 47 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Het Gele Park in Lichtenvoorde

Het Gele Park in Lichtenvoorde is een voorzieningencentrum waar kinderen tussen 0 en 13 jaar terecht kunnen voor kinderopvang, basisonderwijs en zorg. Het doel is om een open en geborgen omgeving te bieden waarin de ontwikkeling van het kind centraal staat. Het Gele Park stimuleert de talenten van ieder kind en daagt elkaar uit. Samenwerking tussen verschillende disciplines en specialismen zorgt ervoor dat er wordt geboden wat echt nodig is. Het Gele Park is een ontmoetingsplaats waar behoeften, talenten en specialismen samenkomen. Het centrum biedt ondersteuning vanaf 6 weken oud en zorgt ervoor dat het kind altijd de juiste hulp en ondersteuning krijgt. Door de samenwerking met verschillende dienstverleners en instanties kan er extra hulp, zoals logopedie, worden geboden. Het Gele Park is een breed educatief voorzieningencentrum waarin kinderopvang, basisonderwijs, zorg en jeugdhulp onder één dak te vinden zijn. De nauwe samenwerking met diverse diensten zorgt ervoor dat de juiste ondersteuning altijd dichtbij is.

Wil je weten wat Het Gele Park verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Gele Park of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Gele Park? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Gele Park het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Het Gele Park reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Gele Park

Bezoekers bekeken ook