Het Huys van Frederik Hendrik B.V.

Het Huys van Frederik Hendrik B.V. is een Restaurant gelegen aan Markt 4-6 in Groenlo.

Meer informatie over Het Huys van Frederik Hendrik B.V. in Groenlo

Welkom bij restaurant Frederik Hendrik in Groenlo! Hier kunt u genieten van kleine gerechtjes op planken, die in het midden van de tafel worden geserveerd zodat u gezellig samen kunt dineren. We zijn ook beschikbaar voor besloten feesten en partijen. Onze openingstijden zijn van donderdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur. U kunt reserveren via telefoon of onze website. We hopen u snel te zien op de Markt in Groenlo! Frank & Nicole, Manon. U kunt ook alvast reserveren voor Kerst via telefoon of e-mail. Bekijk onze kaarten voor een selectie van heerlijke dranken, gerechten en cocktails. Volg ons op sociale media.

Wil je weten wat Het Huys van Frederik Hendrik B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Huys van Frederik Hendrik B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Huys van Frederik Hendrik B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Huys van Frederik Hendrik B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Het Huys van Frederik Hendrik B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Huys van Frederik Hendrik B.V.

Bezoekers bekeken ook