Het Witte Paard

Het Witte Paard is een Café gelegen aan Dorpsstraat 49 in Zieuwent.

Meer informatie over Het Witte Paard in Zieuwent

Vandaag is het eetcafé gesloten, maar normaal gesproken kun je hier genieten van een gezellig drankje aan de bar of een lekkere lunch, snack of maaltijd. Daarnaast kun je bij dit eetcafé ook zalen huren voor feesten, buffetten, vergaderingen of diners. Je hebt de keuze uit twee zalen. Als je liever thuis wilt genieten van het eten, kun je ook gebruik maken van de catering service. Hierbij kun je zelf kiezen hoe je de aankleding wilt hebben, welk buffet of diner je wilt en welke dranken daarbij horen. En voor de liefhebbers van barbecue is er goed nieuws, want je kunt nu één van de drie BBQ arrangementen bestellen en onbeperkt genieten van de barbecue.

Wil je weten wat Het Witte Paard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Witte Paard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Witte Paard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Witte Paard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Het Witte Paard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Witte Paard

Bezoekers bekeken ook