Hoofdkwartier van de Prins

Hoofdkwartier van de Prins is een Restaurant gelegen aan Eimersweg 4 in Lievelde.

Meer informatie over Hoofdkwartier van de Prins in Lievelde

In de Achterhoek bevindt zich restaurant Hoofdkwartier van de Prins, dat bekend staat om zijn speciale keuken met de Josper - een houtskooloven die gerechten een unieke smaak geeft. Het restaurant is vernoemd naar prins Frederik Hendrik, die zijn hoofdkwartier op het terrein van Erve Kots had tijdens de 80-jarige oorlog. Het restaurant maakt gebruik van lokale producten en biedt een menukaart met diverse gerechten. De culinaire ervaring kan worden afgerond met tapbieren van brouwerij Erve Kots. Het restaurant heeft een open keuken waar gasten de chef-koks aan het werk kunnen zien. Een bijzonder menu is het Kastjesmenu, waarbij per gang een proeverij van diverse gerechten wordt geserveerd. Het restaurant is ook geschikt voor feesten en partijen. Daarnaast zijn er in de omgeving andere faciliteiten zoals de Brouwhoes Bier Experience, logement en het Museum Erve Kots. Het restaurant nodigt gasten uit om langs te komen en biedt hulp bij het organiseren van een perfect feest. Het team staat klaar om vragen te beantwoorden en gasten te verwelkomen in het Hoofdkwartier van de Prins.

Wil je weten wat Hoofdkwartier van de Prins verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hoofdkwartier van de Prins of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hoofdkwartier van de Prins? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hoofdkwartier van de Prins het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Hoofdkwartier van de Prins reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hoofdkwartier van de Prins

Bezoekers bekeken ook