Hotel Loco

Hotel Loco is een Hotel gelegen aan Lievelderweg 118 in Lievelde.

Meer informatie over Hotel Loco in Lievelde

Bij Loco in Lievelde kun je overnachten in een van de 7 hotelkamers en genieten van een heerlijke nachtrust. Het hotel is gelegen bij het station en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarnaast is Loco altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers voor leuke en uitdagende banen. Ook kun je bij Loco terecht voor het organiseren van bedrijfsfeesten, tuinfeesten, parties en barbecues, waarbij je de finishing touch kunt geven met de originele old-timer BBQ truck van Loco. Er worden ook diverse cateringarrangementen aangeboden, en je kunt zelfs eten afhalen om thuis van te genieten. Elk weekend kun je onbeperkt a la carte eten en genieten van Hollands-, Oosters- en Spaanse tapas. De sfeervolle ambiance zorgt voor een bijzondere beleving. En tot slot kun je ook kerst vieren bij Loco, waar je op kerstavond, 1e kerstdag of 2e kerstdag kunt genieten van het a la carte menu of de Loco Bites. Het restaurant biedt ook een 3-gangen kerst keuzemenu aan op 1e en 2e kerstdag, en er zijn brunchbites en kerstbites beschikbaar in de loods. Loco heet je van harte welkom!

Wil je weten wat Hotel Loco verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Loco of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Loco? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Loco het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Hotel Loco reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Loco

Bezoekers bekeken ook