Huisarts Welling

Huisarts Welling is een Huisarts gelegen aan Buitenschans 28 in Groenlo.

Meer informatie over Huisarts Welling in Groenlo

Op woensdag 15 en donderdag 16 november zijn de jaarlijkse griep- en pneumokokkenvaccinaties gepland bij Huisartsenpraktijk Den Papendiek. Geïndiceerden ontvangen ongeveer 2 weken van tevoren een persoonlijke uitnodiging. Daarnaast is er een nieuwe huisarts-in-opleiding genaamd Mw T. Schut, die zal werken onder supervisie van Dr. Wielinga en Dr. Koenderink. Dr. Welling zal af en toe optreden als supervisor. In verband met het coronavirus blijven de basismaatregelen zoals testen bij klachten, handen wassen en goede ventilatie van belang in de praktijk. Bij tijdelijk verblijf in Groenlo kunt u ook terecht bij Huisartsenpraktijk Den Papendiek. Verder beschikt de praktijk over een uitgebreid patiëntenportaal genaamd MijnGezondheid.net, waar u 24/7 online zorgzaken kunt regelen. Voor medische informatie kunt u terecht op de website Thuisarts.nl.

Wil je weten wat Huisarts Welling verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisarts Welling of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisarts Welling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisarts Welling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Huisarts Welling reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisarts Welling

Bezoekers bekeken ook