Huisartsenpraktijk van der Holst

Huisartsenpraktijk van der Holst is een Huisarts gelegen aan Ziekenhuisstraat 14 in Groenlo.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk van der Holst in Groenlo

Huisartspraktijk Van der Holst is een NHG-geaccrediteerde praktijk. Er wordt gemeld dat de jaarlijkse griepprikmiddag al heeft plaatsgevonden, maar dat mensen die in aanmerking komen nog steeds een griepprik kunnen ontvangen door contact op te nemen met de assistente. Daarnaast krijgen mensen geboren tussen 1 januari 1957 en 31 december 1960 ook een uitnodiging voor de pneumokokkenprik, die beschermt tegen pneumokokkenbacteriën die longontsteking kunnen veroorzaken. Verder wordt er een bericht gedeeld van de GGD Noord en Oost Gelderland over herhaling coronavaccinatie, waarin wordt aangegeven dat mensen geboren in 1963 of eerder een persoonlijke uitnodiging ontvangen en anderen zelf een afspraak kunnen maken via www.planjeprik.nl of via 0800 – 7070. Er wordt ook gemeld dat er in Groenlo een beperkte beschikbaarheid is van huisartsenzorg vanwege ziekte, vakantie en openstaande vacatures. Hierdoor geldt er een aanname-stop voor nieuwe patiënten en zijn de praktijken telefonisch alleen nog bereikbaar voor spoedgevallen. Verrichtingen die normaal door assistentes worden gedaan, worden uitgesteld of doorverwezen naar het ziekenhuis. De patiënten worden gevraagd om begrip en medewerking te tonen om te voorkomen dat de zorg voor degenen die het meest nodig hebben vastloopt.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk van der Holst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk van der Holst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk van der Holst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk van der Holst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Huisartsenpraktijk van der Holst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk van der Holst

Bezoekers bekeken ook