Humankind - BSO De Avonturiers

Humankind - BSO De Avonturiers is een Kinderopvang gelegen aan Emmasingel 60 in Groenlo.

Meer informatie over Humankind - BSO De Avonturiers in Groenlo

Welkom bij BSO De Avonturiers in Groenlo. Hier kunnen kinderen na schooltijd de leukste avonturen beleven. De BSO biedt een plek om met vrienden te zijn, talenten te ontwikkelen en samen op ontdekkingsreis te gaan. De locatie is gevestigd aan de Emmasingel 60 in Groenlo. De BSO is geopend op maandag en dinsdag van 14:00 tot 18:30 uur. Op woensdag, donderdag en vrijdag is de BSO gesloten. Naast BSO De Avonturiers is er ook kinderdagopvang beschikbaar voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Bij De Avonturiers werken vertrouwde gezichten die elke dag met een glimlach de kinderen begroeten. Ze zetten zich in om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Voor meer informatie of persoonlijk advies kun je contact opnemen met Regiokantoor Oost-Gelderland.

Wil je weten wat Humankind - BSO De Avonturiers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - BSO De Avonturiers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - BSO De Avonturiers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - BSO De Avonturiers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Humankind - BSO De Avonturiers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – BSO De Avonturiers

Bezoekers bekeken ook