Humankind - BSO De Muiters

Humankind - BSO De Muiters is een Kinderopvang gelegen aan Wheme 30 in Groenlo.

Meer informatie over Humankind - BSO De Muiters in Groenlo

Bij BSO De Muiters in Groenlo is er altijd wat te doen en te ontdekken. Ze bieden een scala aan activiteiten, zoals knutselen, muziek maken, DJ'en, sporten en bakken. Daarnaast zijn ze veel buiten te vinden, met veel leuke en uitdagende plekken in de directe omgeving. BSO De Muiters is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30 uur. Je kunt contact opnemen met het regiokantoor voor meer informatie of persoonlijk advies. BSO De Muiters maakt deel uit van Humankind, de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland. Ze geloven in optimale groei en bloei van ieder kind. Je kunt een rondleiding plannen om de vestiging te bezoeken en je kunt je kind aanmelden voor opvang.

Wil je weten wat Humankind - BSO De Muiters verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - BSO De Muiters of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - BSO De Muiters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - BSO De Muiters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Humankind - BSO De Muiters reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – BSO De Muiters

Bezoekers bekeken ook