Humankind - BSO De Zandschoppe

Humankind - BSO De Zandschoppe is een Kinderopvang gelegen aan Varsseveldseweg 62-A in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Humankind - BSO De Zandschoppe in Lichtenvoorde

Sport BSO de Zandschoppe in Lichtenvoorde biedt buitenschoolse opvang voor kinderen vanaf zeven jaar. Ze zorgen voor vervoer van school naar de BSO zonder extra kosten. De focus ligt op beweging en sport, waarbij plezier maken met andere kinderen centraal staat. Naast ontspanning en beweging, organiseert de BSO ook extra activiteiten tijdens vakanties, zoals bootcamp of een sportdag. De locatie is geopend op maandag tot en met donderdag van 14:00 tot 18:30 uur. Voor meer informatie of persoonlijk advies kun je contact opnemen met Regiokantoor Oost-Gelderland.

Wil je weten wat Humankind - BSO De Zandschoppe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - BSO De Zandschoppe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - BSO De Zandschoppe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - BSO De Zandschoppe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Humankind - BSO De Zandschoppe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – BSO De Zandschoppe

Bezoekers bekeken ook