Humankind - BSO Flierefluiters

Humankind - BSO Flierefluiters is een Kinderopvang gelegen aan Hof van Flierbeek 49 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Humankind - BSO Flierefluiters in Lichtenvoorde

BSO De Flierefluiters is een vertrouwde basis voor kinderen in Lichtenvoorde. Hier krijgen kinderen de mogelijkheid om zichzelf beter te leren kennen en te ontdekken wat ze leuk vinden en waar hun interesses liggen. De BSO wordt gezien als een tweede thuis en alle kinderen uit Lichtenvoorde kunnen gebruik maken van zowel BSO Flierefluiters als BSO De Zandschoppe. De BSO Flierefluiters is gevestigd op Hof van Flierbeek 49 en is geopend op maandag, dinsdag, woensdag, en donderdag van 14:00 tot 18:30 uur en op vrijdag van 12:15 tot 18:30 uur. Bij BSO Flierefluiters komen kinderen van 0 tot 13 jaar tot bloei en wordt er elke dag gezorgd voor een leuke dag voor de kinderen. Voor meer informatie of persoonlijk advies kan er contact opgenomen worden met Regiokantoor Oost-Gelderland.

Wil je weten wat Humankind - BSO Flierefluiters verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - BSO Flierefluiters of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - BSO Flierefluiters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - BSO Flierefluiters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Humankind - BSO Flierefluiters reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – BSO Flierefluiters

Bezoekers bekeken ook