Humankind - Buitenschoolse Opvang Kleurenboog

Humankind - Buitenschoolse Opvang Kleurenboog is een Kinderopvang gelegen aan Planetenstraat 45 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Humankind - Buitenschoolse Opvang Kleurenboog in Lichtenvoorde

Humankind is een toonaangevende organisatie op het gebied van kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland. Met 40 jaar ervaring geloven zij in optimale groei en bloei van elk kind, met respect voor mens en natuur. Ze innoveren en brengen partijen samen, zowel lokaal als landelijk. Humankind heeft als doel om kinderen te laten opgroeien tot krachtige volwassenen en zet zich dagelijks in voor de optimale ontwikkeling van ieder kind. Ze dagen kinderen uit, stimuleren hun zelfstandigheid en laten hen ontdekken wat hun talenten zijn. Veiligheid staat hierbij voorop. Humankind heeft 500 locaties verspreid door heel Nederland, waar wekelijks 30.000 kinderen worden bezocht door 4000 medewerkers. Ze delen graag tips met ouders over kinderen en hun ontwikkeling.

Wil je weten wat Humankind - Buitenschoolse Opvang Kleurenboog verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - Buitenschoolse Opvang Kleurenboog of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Buitenschoolse Opvang Kleurenboog? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Buitenschoolse Opvang Kleurenboog het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Humankind - Buitenschoolse Opvang Kleurenboog reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – Buitenschoolse Opvang Kleurenboog

Bezoekers bekeken ook