Humankind - Kinderdagverblijf 't Rijckje

Humankind - Kinderdagverblijf 't Rijckje is een Kinderopvang gelegen aan Emmasingel 60 in Groenlo.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf 't Rijckje in Groenlo

Kinderdagverblijf 't Rijckje in Groenlo is al meer dan 25 jaar een vertrouwde plek voor ouders en kinderen. Ze bieden hoge kwaliteit en een sfeervolle omgeving met veel aandacht voor elk kind. Er is één-op-één aandacht voor baby's en peuters kunnen altijd iets nieuws ontdekken. Naast goed ingerichte groepsruimtes is er ook een speelhal voor extra uitdaging. Buiten zijn er speelterreinen waar de kinderen kunnen spelen. Het kinderdagverblijf is geopend vanaf 7 uur 's ochtends. Daarnaast bieden ze ook buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Bij 't Rijckje werken vertrouwde gezichten die elke dag met een glimlach begroeten en zich inzetten om ervoor te zorgen dat elk kind een geweldige dag heeft. Als je interesse hebt, kun je contact opnemen met het regiokantoor voor meer informatie of persoonlijk advies. Kinderdagverblijf 't Rijckje maakt deel uit van Humankind, de grootste non-profit organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland.

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf 't Rijckje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf 't Rijckje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf 't Rijckje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf 't Rijckje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Humankind - Kinderdagverblijf 't Rijckje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – Kinderdagverblijf ’t Rijckje

Bezoekers bekeken ook