Humankind - Peuteropvang De Buitenkans

Humankind - Peuteropvang De Buitenkans is een Kinderopvang gelegen aan Hof van Flierbeek 49 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Humankind - Peuteropvang De Buitenkans in Lichtenvoorde

Bij Peuteropvang De Buitenkans in Lichtenvoorde kunnen peuters vanaf 2 jaar spelen en andere kinderen ontmoeten, terwijl ze zich ook verder ontwikkelen. Er worden diverse VVE-activiteiten aangeboden die gericht zijn op zelfstandigheid, samen spelen, boekjes lezen, liedjes zingen en uitdagende activiteiten. De leidsters begeleiden de kinderen tijdens het spel, of het nu gaat om het bouwen van een toren, buiten spelen of een uitstapje maken. De opvang zorgt voor een goede start naar de basisschool. De Buitenkans is gevestigd aan Hof van Flierbeek 49 in Lichtenvoorde en is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 08:15 tot 12:15. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met het regiokantoor Oost-Gelderland van Humankind, de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland.

Wil je weten wat Humankind - Peuteropvang De Buitenkans verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - Peuteropvang De Buitenkans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Peuteropvang De Buitenkans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Peuteropvang De Buitenkans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Humankind - Peuteropvang De Buitenkans reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – Peuteropvang De Buitenkans

Bezoekers bekeken ook