Hummelink Bouw

Hummelink Bouw is een Aannemer gelegen aan Mercatorstraat 11 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Hummelink Bouw in Lichtenvoorde

Hummelink Bouw is een bouwbedrijf dat zich richt op verbouw en verduurzaming van woningen en gebouwen. Ze zijn gevestigd in Oost Gelre en werken voornamelijk in de regio Achterhoek en Liemers. Het bedrijf heeft een efficiënte organisatie en werkt met een eigen team van vakmensen. Ze bouwen voor verschillende opdrachtgevers, waaronder particulieren, agrariërs, bedrijven, instellingen en de overheid. Naast verbouw en nieuwbouw, hebben ze zich de laatste jaren ook gericht op duurzaamheid. Ze zijn aangesloten bij Stichting Achterhoek Duurzaam Verbouwen en AGEM, het Energieloket Achterhoek. Hierdoor kunnen ze advies geven over energiebesparing en helpen bij het verkrijgen van subsidies. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Hummelink Bouw via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Hummelink Bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hummelink Bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hummelink Bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hummelink Bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Hummelink Bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hummelink Bouw

Bezoekers bekeken ook