HV Pacelli

HV Pacelli is een Handbalclub gelegen aan Boersweg 12 in Zieuwent.

Meer informatie over HV Pacelli in Zieuwent

Handbalvereniging Pacelli heeft verschillende contactmogelijkheden. Het postadres is Boersweg 12, 7136 KK Zieuwent. Voor algemene vragen kan er gemaild worden naar info@handbal.nl, en voor facturen en declaraties naar penningmeester@pacelli.com. De voorzitter is te bereiken op 06-212 765 07 en het wedstrijdsecretariaat op 06-126 403 16 of via wedstrijdsecretaris@pacelli.nl. Er is ook een vertrouwenspersoon genaamd Kim Boerboom-Beening, bereikbaar op 06-12109884. Het sportcomplex van Pacelli is gevestigd op Zegendijk 3a, 7136 LS Zieuwent, en is te bereiken via telefoonnummer 0544-35 22 22. Verder is de handbalvereniging actief op social media, waar het laatste nieuws te volgen is. Het bezoekadres van Pacelli is ook Zegendijk 3a, maar met de postcode 7136 LT Zieuwent. Op de website van Pacelli zijn nog meer contactmogelijkheden te vinden, waaronder een webshop en een privacyverklaring.

Wil je weten wat HV Pacelli verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HV Pacelli of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HV Pacelli? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HV Pacelli het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar HV Pacelli reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HV Pacelli

Bezoekers bekeken ook