Hygishop

Hygishop is een Groothandelaar in hygiëneartikelen gelegen aan Den Sliem 89 in Groenlo.

Meer informatie over Hygishop in Groenlo

Hygishop is een totaalleverancier op het gebied van hygiëne. Ze leveren schoonmaakartikelen, hygiëneproducten, dispensersystemen, klimmaterialen, glasbewassing en schoonmaakmachines. Ze richten zich voornamelijk op schoonmaakbedrijven, horeca, midden- en kleinbedrijf, grootverbruikers, ziekenhuizen, zorginstellingen, professionele keukens, scholen en de voedingsindustrie. Op de website zijn verschillende categorieën te bekijken waarin zij producten leveren. Als u een offerte op maat wilt laten maken, kunt u contact met hen opnemen via info@hygishop.nl. Ook als u zakelijke klant wilt worden en op rekening wilt betalen, kunt u contact met hen opnemen. Verder bieden ze verschillende merken aan, hebben ze contactgegevens en klantenservice en kunt u hen volgen op social media. Ten slotte kunt u veilig betalen en uw pakket volgen via Track & Trace.

Wil je weten wat Hygishop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hygishop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hygishop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hygishop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Hygishop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hygishop

Bezoekers bekeken ook