Integrated Dentistry / Integrated Orthodontic

Integrated Dentistry / Integrated Orthodontic is een Tandartspraktijk gelegen aan Eschpark 9 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Integrated Dentistry / Integrated Orthodontic in Lichtenvoorde

Integrated Dentistry is een opleidingsinstituut dat opleidingen en cursussen aanbiedt voor het tandheelkundige team. Ze zijn gespecialiseerd in het integreren van verschillende deelgebieden van de tandheelkunde. Ze hebben locaties met auditorium en klinische faciliteiten waar live patiënten behandeld kunnen worden. Daarnaast werken ze samen met de 'European Academy of Integrated Orthodontics' om orthodontische technieken te integreren in de dagelijkse praktijkvoering. Het ontstaan van Integrated Dentistry en Integrated Orthodontics was geïnspireerd door het gebrek aan adequate opleiding en nascholing voor tandartsen en orthodontisten. Ze bieden ook cursussen aan voor mondfotografie en hebben verschillende seminars en trainingen gericht op orthodontie.

Wil je weten wat Integrated Dentistry / Integrated Orthodontic verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Integrated Dentistry / Integrated Orthodontic of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Integrated Dentistry / Integrated Orthodontic? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Integrated Dentistry / Integrated Orthodontic het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Integrated Dentistry / Integrated Orthodontic reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Integrated Dentistry / Integrated Orthodontic

Bezoekers bekeken ook