Jillzz Webshop

Jillzz Webshop is een Winkel in modeaccessoires gelegen aan Ruurloseweg 22A in Zieuwent.

Meer informatie over Jillzz Webshop in Zieuwent

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst. Deze webshop genaamd Jillzz biedt een verscheidenheid aan producten aan, waaronder nieuwe heuptassen, houten decoraties en cadeaus, creatieve en gepersonaliseerde producten, graveren en laseren met CO2-laser. Op de homepagina vind je de nieuwste producten, zoals een prachtige mosgroene leren heuptas. Er zijn ook verschillende sets beschikbaar, zoals een leren heuptas met bijpassend portemonneetje en verstelbare riem. Daarnaast biedt de webshop ook een houten geboortekaartje aan. Jillzz Webshop ontwerpt en maakt unieke en duurzame producten op basis van nieuwe en oude materialen. Ze beschikken ook over een CO2-laser voor het graveren en snijden op leer en hout. De webshop zal binnenkort ook worden uitgebreid met nieuwe producten. Je kunt Jillzz Webshop volgen op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes en je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat Jillzz Webshop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jillzz Webshop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jillzz Webshop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jillzz Webshop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Jillzz Webshop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jillzz Webshop

Bezoekers bekeken ook