Joan D.

Joan D. is een Damesmode gelegen aan Korte Rapenburgsestraat 5 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Joan D. in Lichtenvoorde

Joan D. is een modezaak in het centrum van Lichtenvoorde, waar modebewuste vrouwen terecht kunnen. Ze hebben een diverse collectie met merken zoals Opus en Red Button, die maandelijks wisselt. Je kunt bij Joan D. terecht voor het samenstellen van een perfecte outfit. De winkel is gevestigd aan de Korte Rapenburgsestraat en biedt ruimte voor een grote collectie van merken zoals CECIL, Soyaconcept en Helena Hart. Je kunt rustig rondkijken, passen of om advies vragen, en als je met iemand samen winkelt, bieden ze een kop koffie aan. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag.

Wil je weten wat Joan D. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Joan D. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Joan D.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Joan D. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Joan D. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Joan D.

Bezoekers bekeken ook