Johanneskerk

Johanneskerk is een Protestantse kerk gelegen aan Rentenierstraat 9 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Johanneskerk in Lichtenvoorde

De Protestantse Gemeente Lichtenvoorde heet iedereen van harte welkom in hun levendige kerkgemeenschap. Ze organiseren verschillende activiteiten zoals koffieochtenden, de Kliederkerk voor kinderen en ouders, ouderenmiddagen en inspirerende diensten met bekende sprekers. Na afloop is er altijd gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop koffie. Daarnaast vinden ze het belangrijk om betrokken te zijn bij de samenleving en helpen ze onder andere vluchtelingen, de Voedselbank en andere projecten en goede doelen. Voor vragen over geloof en leven kan men terecht bij hun predikant. Meer informatie is te vinden in hun brochure en op hun Facebook pagina.

Wil je weten wat Johanneskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Johanneskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Johanneskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Johanneskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Johanneskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Johanneskerk

Bezoekers bekeken ook